Main Area

Programajánló - 2018. július 2-8

Még mindig üdülni vannak a sörös események, bár a hét második fele már nyomokban tartalmaz sörrel kapcsolatos tevékenységeket. A vidék a héten lenyomja Budapestet!

Budapest

2018. június 30-július 14. – VB Playoff a Főzdeparkban | Sponsored by 220volt.hu

Most kezd izgalmassá válni a labdarúgó világbajnokság, ami magával vonzza azt is, hogy összeverődnek a baráti társaságok és pár sör mellett szurkolnak a kedvenceknek vagy csak örülnek, hogy végre van indok, hogy összejöjjenek. A Főzdeparkban minden héten csütörtöktől vasárnapig lehet nézni a meccseket és nyomni mellé a jó söröket. 8 csap, 2 LED TV és némi főzdeillat. Kajával érdemes készülni, de pizzát lehet oda is rendelni.

Helyszín: Főzdepark, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

 

2018. június 30-július 15. – II. Budapesti Német Sörfesztivál - június 30-július 15.

Gyakorlatilag éppen csak, hogy véget ért a Cseh Sörfesztivál és máris jön a váltás, ezúttal Németország költözik a Westend tetejére, hogy biztosan ne maradjunk sör nélkül a meccsek alatt. Lehet a pakoló brigádok még le is tudnak pacsizni egymással.

A KIÁLLÍTÓK LISTÁJÁÉRT ÉS RÉSZLETESEBB INFÓKÉRT KATTINTSATOK

Helyszín: Westend Tetőterasz, 1062 Budapest, Westend City Center

 

2018. július 4. - Reczer Ser - Collabrew Series #5 - Hop Quijote

A Collabrew Series nem éppen a visszafogott és könnyen emészthető sörökről szólt eddig, hanem inkább az adjunk bele apait-anyait jellegű elborulásokról. Az ötödik verziót Ogréval készítették el és valami (szerintem számukra is) teljesen érthetetlen okból egy „könnyed, nyári, vedelhető IPA-t” készítettek, hogy tudjatok mit inni, amikor lamantin módjára kint hevertek a parkban és/vagy Balaton partján.

Időpont: 18:00

Helyszín: Ogre Bácsi, 1067 Budapest, Hunyadi tér 11.

 

Vidék

2018. július 6. – HopTop csapfoglalás a STAY-ben.

Szamiék fogják a sátorfájukat és lebattyognak Debrecenbe, hogy elfoglalják a csapokat és esetleg megtérítsenek pár embert a jó sörök iránt. 6 csapnyi HopTop sör lesz majd terítéken, lehet menni kóstolgatni.

Időpont: 18:00

Helyszín: STAY Beer Bar, 4024 Debrecen, Rózsa utca

 

2018. július 6. – IV. Főtéri Sörfesztivál - Esztergom

Ezen a héten éppenséggel Esztergomon a sor, hogy sörfesztiválozzon. Elvileg lesz több mint 100 féle sör, de szerintem a közönséget inkább az Ámokfutók és Charlie koncertre érkezők fogják alkotni.

Nyitás: 17:00

Helyszín: Esztergom Széchenyi tér

2018. július 7-8. – Balkezes Sörfőzde a Legendás Házban

Két napos banzájt tart a Balkezes sörfőzde Tihanyban. A menőség sörök lesznek csapon (Grey Joy, Hopster, Peeping Tom) és mellé lehet egy ZING burgert is tolni. A zenei aláfestésről az Acoustic Umbrella gondoskodik.

Időpont: 10:00

Helyszín: Legendás Ház, 8237 Tihany, Batthyány utca 18.

2018. július 7. – Yeast Side Kézműves Sörkóstoló

Ez az esemény bár a vidéki felsorolásba került be, bár nem tudom Gödöllő mennyire számít vidéknek. A Yeast Side ezúttal a Caravella egységében tart sörkóstolót, ahol a Westside, Darkside, Outside, Upside, Superside és Nightside söröket lehet majd ízlelgetni. Jelentkezni FB üzenetben lehet vagy az [email protected] e-mail címen.

Ára: 3000 Ft/fő

Időpont: 18:00

Helyszín: Caravella, 2100 Gödöllő, Szilhát utca 40.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel