Main Area

Beütött a tavasz a Carlsbergnél

Megjött a tavasz, ideje leporolni a kerti bútorokat, sütögetőket és betárazni sörökből. A Carlsberg pedig adja az ember alá a lovat, mert jobbnál jobb akciókkal csábítják az embereket.

Egy sörös FB csoportban futottam bele a Carlsberg akciójába, ami ráadásul az egyik legkedvencebb mainstream búza sörömhöz kötődik, a Kronenbourghoz. Elkezdtem kicsit nyomozni, ami kb abból állt, hogy végiglapoztam pár hipermarket akciós újságját és rájöttem, hogy elég menő akciókkal lepték el a polcokat. De ne csak a levegőbe beszéljek, mondom is mikkel!

A madaras Tescoban külön húsvéti katalógus van, amiben két oldalt is szenteltek a söröknek, hogy tuti legyen mit inni a locsolkodás közepette. 5 db kis üveges Kronenbourg Blanc logózott pohárral, 2050 forint, ami azért is jó biznisz, mert egy üveg is 300 forintba kerül, így a pohár 550-re jön ki. Tekintve, hogy nem minden sarkon fut az ember ilyen pohárba, szerintem így bőven megéri. Meg hát nyilván a sör maga is zseniális. Ugyanezen az oldalon szintén díszdobozban Grimbergen válogatás, szintén logózott korsóval, pontosabban a belga sörökre jellemző kehellyel. Ugyanannyiba kerül, mint a francia portéka, viszont itt csak 4 db kis üveges sör jár mellé, ami tekintve, hogy 1 üveg 400 forint akciósan (ha egyáltalán lehet kapni mindegyik fajtát) eléggé megérőssé teszi a kelyhet 450 forintért. Illetve egy nagy nyári kedvenc, a Somersby is van csomagosan, szintén pohárral. 1890 forintért ajándék, ha valaki a ciderre bukik és valljuk be nyáron azért jól tud esni. Továbbá, ha valaki bele lenne bolondulva a gyümölcsös sörökbe és nem a vadzsiúj Meggy Ale-t szűrné, akkor választhat „családi kiszerelést” málnás vagy cseresznyés sörökből.

A darabos söröknél kb ugyanaz a felhozatal, mint a korábban vázolt csomagos kiszereléseknél, de itt kiegészül a repertoár a hűtőm egy állandó vendégével, a Budweiserrel. 250 forintért elég jó áron van ez a Csehországban gyártott sör, a világosat jó szívvel és jól hűtve ajánlom.

Hamarosan jövünk majd egy tavaszindító sörválogatással és egy gyümölcsös sör teszttel is, de addig is vegyétek a poharas csomagokat, amíg van!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel